Urho tekee lähtemättömän vaikutuksen

Huhhuh, onpa kuuma. Iltalenkillä ajattelin poiketa koirapuistoon, jossa Kekkonen saa kirmailla oman jaksamisensa mukaan, eikä tarvitse viipottaa pitkin kuumaa asfalttia emännän vauhdissa. Samat aatokset oli ollut myös mukavien westie- ja lhasa apso -poikien omistajilla, ja niinpä karvaiset veikkoset viettivät iltaa juosten ja merkkaillen pitkin koirapuistoa.

Jossakin vaiheessa temmellystä Urho huomasi puistossa mukavan pystyn pötkylän, jolle se nosti rinta rottingilla jalkaa. Harmillista minun kannaltani oli se, että kyseinen pötkylä sattui olemaan lhasa apso -pojun isännän jalka. Onneksi kyseessä oli pitkähermoinen herra, sillä Urho piti tätä mieshenkilöä niin herkullisena, että suhautti myöhemmin vielä toisenkin signeerauksen lenkkarille. Rehellisesti sanottuna minua olisi naurattanut ihan hirveästi, mutta häveliäänä naisena yritin punastella nolona mahdollisimman aidosti. Onnistuin kuitenkin moittimaan Urhoa melkein uskottavasti.

Koska Urhon suoli on melko ennalta-arvattava, osasin odotella myös iltakakkaa puistossa. Täytyy kuitenkin sanoa, etten millään muodoin osannut odottaa sellaista ulostussuoritusta, joka myöhemmin seurasi. Urho nimittäin kiersi erästä puuta kakka-aikeissa, asettautui ensin tavanomaiseen kakka-asentoon – ja ykskaks nousi seisomaan pelkille etujaloilleen takajalat puuta vasten niin, että näytti, kuin se olisi yrittänyt kiivetä takapuoli edellä puuhun. Siinä se sitten toimitti asiansa pylly kohti taivasta. Lhasa apso -mies tuumasi vain: ”Enpä ole tuollaista koskaan nähnyt.”

Mainokset

3 thoughts on “Urho tekee lähtemättömän vaikutuksen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s