Emäntä järkyttyy: katastrofi Kekkosen pöksyissä

Voi jösses, kylläpä oli taas nitroille käyttöä tänä aamuna. Herkkähipiäisimmät ja muut hyvän maun ihmiset voivat suosiolla hypätä tämän tekstin yli.

Koska tänään ei ole kiire mihinkään, päivä aloitettiin perusteellisilla hellittelyillä. Silittelin Kekkosta hartaasti melkein puoli tuntia, ja ukkeli nautiskeli. Jossakin vaiheessa Urho kyllästyi lällyihin silityksiin ja halusi tiukempaa toimintaa. Niinpä sitten painittiin. Siinä melskaamisen lomassa käteni osui johonkin epäilyttävän kovaan ja lämpimään Kekkosen mahan alla. Järkyttyneenä ja sydän pamppaillen vilkaisin Keisarin sukukalleuksia – ja mitä kauheaa näinkään. Peniksen varteen molemmin puolin oli ilmestynyt kaksi kivikovaa pampulaa – ja ei, ne eivät olleet kivekset. Myönnettäköön, että poikakoirien varustuksen tutkiminen on jäänyt minulta tähänastisessa elämässäni hiukan huonolle tolalle, joten olin varma, että Kekkosella on jokin tappava kasvain kikkelissä – siis kikkelisyöpä. Asiaa paremmin tuntevat pitävät minua varmaankin nyt vuosisadan idiootin tittelin arvoisena, mutta enpä ollut tuollaista koskaan ennen nähnyt – en, vaikka kotona on ollut useampia uroskoiria. Niinpä hyvästelin jo mielessäni oman pikku rakkauspalleroni ja mietin, miten koskaan voin päästä yli näin hirvittävästä asiasta. Ennen lopullista kuolemantuomiota avasin kuitenkin vielä tietokoneen kädet täristen ja kiiruhdin hakukoneeseen – älkää kysykö, mitä hakusanoja käytin. Kaikeksi onneksi joku muukin koiranomistaja oli tietämättömyyttään päätynyt ihmettelemään samaa asiaa jonnekin eläinlääkäripalstalle (hän tosin luuli pallukoita piilokiveksiksi, hah hah), jossa ystävällinen eläinlääkärisetä kertoi, että kyseessä on uroskoiran lemmenvälineistön olennainen osa eli paisuvaiskudos, jonka tehtävänä on pitää huolta nalkkiin jäämisestä parittelun päätteeksi.

Voi taivas, että ihminen voi tuntea helpotusta. Teki melkein mieli hypähdellä ja rallatella ympäri asuntoa, ja prosessia kummissaan vierestä seurannut Kekkonen joutui yhtäkkiä hirvittävien pusuttelujen kohteeksi. Ehkäpä eilisen päivän hurvittelu jackrussel-tyttöjen kanssa sai nuoren miehen hormonit hyrräämään – ken tietää. Mutta nyt kyllä tuntuu vähän nololta, että kopeloin juuri Kekkosen aamuheijaria. Kumpikohan meistä oli lopulta enemmän järkyttynyt…

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s