Karvakorva sairastaa, häntä hellikäämme

Perun kaikki aiemmat puheeni Kekkosen hirviömäisyydestä, tuhmeloinnista ja murkkuiästä (vaikka tuo pikku terminaattori tuhosi minulta kahdet korkkarit tällä viikolla) – pikku sydänkäpyseni on sairastunut! Se makaa kipulääkepöllyssä matolla ja yrittää olla vierähtämättä kyljelleen. Olen koko päivän ollut huolesta soikeana, ja nyt olen virittäytynyt todelliseen muumimammahoivatunnelmaan.

Kekkosella on silmätulehdus. Sille tuli oireita varmaankin viime yön tai edellisillan aikana, ja huomasin sen siristelevän silmää aamulla. Silmä myös hiukan vuosi. Ajattelin seurailla hetken tilannetta, ja silmä olikin kohta jo ihan normaali. Kekkonen temmelsi tavalliseen tapaansa ympäriinsä, oli iloinen ja yhdessä käytiin oikein piiiitkällä lenkilläkin. Iltapäivän lopulla silmä kuitenkin alkoi taas vuotaa. Jahkailin lääkäriin lähtemisen kanssa, kunnes otin paniikkipuhelun ja kultaakin kalliimpi ystäväni Elli kehotti näyttämään silmää lääkärille – jo ihan oman mielenrauhanikin vuoksi. Niinpä sitten töryytettiin eläinlääkärin päivystykseen, ja tulehdushan siellä oli. Onneksi mitään näkyvää vikaa silmässä ei ollut. Kekkos-parka oli lääkärissä oikein reippaana, mutta silmän sorkkiminen luonnollisesti tuntui melko epämiellyttävältä, eikä vähiten tulehduskivun takia. Niinpä Urheli lopulta yritti ottaa ohjat omiin tassuihinsa ja purra narskautti lääkäritätiä käteen. 😦

Nyt köllykkä saa antibioottitippoja ja kipulääkettä ainakin viiden päivän ajan. Toivokaamme pikaista paranemista pienelle potilaalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s