Karvaisia ja siivekkäitä kulkijoita kesäillassa

Urho on viettänyt kesäloman alkupuolta niittäen varauksetonta suosiota mummulassa, maalausapurina kotona ja nyt viimeisimmän viikon aikana hoivaten flunssaan sairastunutta isäntää. Koska kesä on ollut tähän mennessä sateinen, jännittävimmät seikkailut esimerkiksi mökillä ovat vielä antaneet odottaa itseään. Jospa tämä sateinen juhannus enteilisi hurjaakin hurjempien kesäriehujen lähestymistä. 🙂

Kesä on tuonut tähän meidän kodin ympäristöön kaikenlaisia pikku vieraita, jotka liikkuvat lähinnä hämärän aikaan. Iltakävelyllä Keisari on törmännyt lukuisia kertoja herra Siiliin, jonka iltaverryttelyreitti kulkee hyvin pitkälti samoja polkuja pitkin kuin meidänkin. Yhden läheisen omakotitalon pihalla ja lähiympäristössä viettää keskeytymättömiä juhliaan muutamien pulujen, erinäisten poikamiessorsien ja runsaslukuisen naurulokkijoukkion muodostama poppoo, jonka kemuista ei ainakaan melua puutu. Kekkonen seurailee siipiniekkojen puuhia paheksuvana, mutta salaa kiinnostuneena. Se esittää tuohtumuksensa puhisemalla väheksyvästi mokomille pullannokkijoille, kun kuljemme niistä ohi.

Eniten Kekkosta kuitenkin kiihdyttää rämäpäinen neljän jäniksen muodostama jengi, joka aivan estottoman hävyttömästi kirmailee pitkin asuinalueemme talojen pihoja. Iltahämärissä ne pomppivat polulla vastaan ja saavat hihnan päässä tassuttelevan herrasmiehen ajoittain aivan kiihdyksiin. Ne popsivat naapurinrouvien kukkapenkkien antimia keskellä kirkasta päivää! Sellaista ei todellinen herraskoira voi hyväksyä. Muita paheksuntaa aiheuttavia kulkijoita ovat jonkun naapurin mustavalkoinen kissa, joka tassuttelee törkeästi pitkin talomme vieruksia öisillä retkillään sekä oravakaksikko, joka tulee joskus ilkkumaan ja osoittelemaan sormella Kekkosta, joka joutuu katselemaan verenpaine kohoten olohuoneen ikkunan läpi Kekkosen omalla terassilla rälläävää parivaljakkoa. Kohtuutonta!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s