Yäk, pikkuveli!

Niin siinä vain kävi, että eräänä ihan tavallisena päivänä viikko sitten Kekkosen residenssiin kiikutettiin Pikkuveli. Se on musta, vikkelä ja sen suu näyttää samalta kuin hauella (paljon pieniä, teräviä hampaita). Kekkonen ei ole vielä ihan täysin varma, mitä mieltä se on Pikkuveljestä. Toisaalta sen kanssa on mukavaa riehua ihan hulluna, mutta toisaalta se saa ihan liikaa paijausta emännältä… Kekkonen onkin alkanut huolehtia siitä, ettei se jää ainakaan yhtään vähemmälle hellittelyissä. Jos rääpäle istuu emännän sylissä, Kekkonenkin punkeaa samaan syliin.

Pikkuveljen nimi on Väinö ja se mahtuu kaikkiin pieniin koloihin. Se yrittää juosta heinikossa nopeasti kuin gebardi mutta näyttää lähinnä vierivältä karvapäärynältä. Se tekee salamannopeita hyökkäyksiä lähiympäristöönsä ja sotkeutuu kohtalokkaasti omiin käpäliinsä. Se tarttuu pikku hampuleillaan kiinni Kekkosen poskipartaan ja riippuu siinä kuin pyykki narulla tuulessa heiluen. Kekkonen ei ymmärrä, miksi Väinö tekee pissat lattialle, kun ne voisi tehdä uloskin. Epäreiluinta kaikesta ikinä on kuitenkin se, että Pikkuveli saa syödä kolme (!) kertaa päivässä, Kekkonen vain kerran. Johan on markkinat!

Yksi ehdottoman hyvä puoli rääpäleessä kyllä on. Täällä mökillä sen kanssa voi käydä salaa syömässä lehmänkakkaa tiellä, kun emäntä ja isäntä eivät huomaa. 🙂

Mainokset

One thought on “Yäk, pikkuveli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s