Kekkonen tekee huomioita, eli pari sanaa pikkuveljestä

Kekkonen tarkkailee Väinöä koko ajan. Niin koko ajan, ettei meinaa malttaa edes nukkua yöllä. Tässä muutamia viimeisimpiä havaintoja.

  • Väinön gastronomiasolukko eli kulinaristinen luonne ei ole kovin hienostunut. Se syö mitä tahansa. Emännän kädestä se syö ihan mitä sattuu, vaikka kasviksia! Ainoastaan salaatinlehden se sylkäisi ulos suustaan. Mutta että vaikka ananasta! Mansikkaa se popsi jopa hyvällä ruokahalulla. Ulkona se kävelee nurmikolla ja pistelee mennessään poskeensa pieniä sieniä. Mökillä se söi melkein kokonaisen haperon. Lehmänkakka on sen herkkua, eikä matoja täynnä oleva Kekkosen joskus ulos piilottama possunkorvakaan aiheuttanut sille edes mahanpuruja. Mikä barbaari!
  • Rääpäle matkii Kekkosta kaikessa. Jos Kekkonen käpertyy pöydän alle päiväunille, Pikkuveli paiskautuu sen kylkeen nukkumaan. Jos Kekkonen nuuhkii ulkona mustikanvarpua, Pikkuveli haluaa nuuhkia samaa varpua. Jos Kekkonen työntyy pusikkoon, rääpäle työntyy perässä. Jos Kekkonen istuu, rääpäle istuu. Jos Kekkonen murisee, rääpäle murisee. Yritäpä siinä olla ihan normaalina Kekkosena, kun perässä kävelee apinoiva mini-me!
  • Käppänän wc-käyttäytyminen ei ole kovin hienostunutta. Se saattaa pissiä jopa emännän matolle, mokoma alkukantainen otus. Voiko olla vastenmielisempää kuin laittaa aamulla käpälä ensimmäisenä vahingossa pissalammikkoon?
  • Pikkuveli on sairaan nopea. Kun se pinkoo juosta pitkin huushollia, Kekkonen ei pysy perässä alkuunkaan. Välillä Väinö sujahtaa sängyn alle, päiväpeitteen helma heilahtaa, ja kohta se syöksyy toisesta kohdasta ulos luolastaan. Kekkosta moinen ryntäily suivaannuttaa välillä niin, että se yrittää huutamalla saada vikkeläjalkaa pysähtymään. Väinö piiloutuu silloin sängyn alle, ja Kekkonen käy karjumassa sinne. Emäntä joutuu välillä puuttumaan näihin kohtauksiin.
  • Pikkuveljeä ällöttää kaikki helliminen. Urho yrittää usein paijata sitä nuolemalla sen naamaa, päälakea ja korvia, ja Väinö keskittyy koko ajan nappaamaan Urhoa kielestä kiinni.

Tässä viimeisimmät huomiot. Palataan asiaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s