Rääpäleen kootut reseptit, osa 1

Väinön ensimmäinen herkkuresepti on hyvin yksinkertainen. Aktiivista valmisteluaikaa on varattava noin puoli tuntia, ja herkku valmistuu yön aikana kokin kelliessä unten mailla. Aamulla nami on valmista nautittavaksi. Ainoa haaste liittyy kokkaamisen ajoittamiseen.

1. Ota purupatukan pätkä, joka mahtuu suuhusi. Pureskele sitä hartaasti puolisen tuntia.
2. Odota, kunnes emäntä vaihtaa illalla viimeisen kerran koirien vesikuppiin puhdasta vettä. Jos hätäilet ja aloitat vaiheen 3 ennenaikaisesti, emäntä voi puuttua tapahtumien kulkuun ja jäät ilman herkkua.
3. Pudota pureskeltu patukanpätkä vesikuppiin salaa, kun kukaan ihminen ei huomaa. Ole vikkelä! Paiskaudu kellimään ja nauti makoisista yöunista.
4. Poimi aamulla ensimmäisenä herättyäsi nami vesikupista. Se on yön aikana muuttunut limaisen liukkaaksi, ja siitä irtoaa helposti herkullisia suikaleita ja nöyhtää.
5. Nauti työsi hedelmistä. Jaa herkku jonkun kanssa jos haluat, tai syö yksin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s