Eeppisiä taistelukohtauksia ja järkyttävän jännittävä kelluva koho – lyhyet uutiset lomalta

Antaahan emännän kesäaivojen olla rauhassa lomalla – tässä taas vain muutama kuva kuluneen viikon mökkeilyistä. Kivaa on ollut, ja tosi rankkaa!

DSC_0630 (2)

Eeppisiltä taisteluilta maalaismaisemissa ei voitu välttyä. Hurjaturkki ja Liukas Luikku ottivat toisistaan mittaa useaan otteeseen. Galaksit räjähtelivät ja me pienet ihmiset seurasimme kauhunsekaisin tuntein titaanien taistoa.

DSC_0633 (2)

DSC_0625 (2)

DSC_0636 (2)

DSC_0656 (2)

Kalastuksesta on nautittu. Yhtään kalaa ei saatu, mutta veden pinnalla kelluva koho oli järkyttävän jännittävä! Kekkonen tuijotti sitä häntä täristen, ja emäntä sai olla skarppina, ettei Suuri Kohonpurija molskahtanut innoissaan yli laidan. Keisari Väinö I Mahtava keskittyi lähinnä ottamaan aurinkoa hienoon hipiäänsä.

DSC_0456 (2)

Vahtikoirat malttoivat välillä pyörähtää myös tauolla. Onni on ahkerat koirat! Emännän ei tarvinnut itse ollenkaan seurara pihan tapahtumia tai ajaa lintuja tiehensä. Kekkonen ja Luikkunen hoitivat myös myyräpopulaation kurissapidon, ihmisten ei tarvinnut vaivautua. Mitä olisi mökkiloma ilman näitä työnjohtajia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s