Love is all around us…

Syksy saa, eli on taas se vuodenaika, kun eräillä terrieripojilla alkaa pyöriä tyttöystävät mielessä. Ulkona tämän tästä vastaan tulee vastustamattomia, pensaikkoon tai ruohomättääseen jätettyjä treffikutsuja: ”Olen Daisy 3v. Tykkään pienehköistä ja pystykorvaisista uroksista. Antennihäntä ja isot pulisongit plussaa. Etsinkö juuri sinua? Asun kaupan vieressä isossa talossa, ensimmäinen ovi kadulta päin. Tule.” Nämä viestit saavat poikakoiran ihan sekaisin – rakkaudesta tietenkin. Kekkonen on viime päivinä ulos mennessä laittanut heti ulko-ovella kainaloon isoimmat mahdolliset koripallot ja tallustellut pakarat piukeina ympäriinsä kuin isompikin isäntä. Viestittelyyn se osallistuu huolella ja hartaudella, ja mieluiten viestejä antaumuksella maistelemalla (silloin kun emäntä ei huomaa). Suhautettuaan vastausviestin se potkii maata ympäriinsä itsekseen kovasti äristen ja haukahdellen, tuo Suur-Äijä eli Mahtisulttaani. Jos Pikkuveli yrittää päästä tarkistamaan kaikkien aikojen kaikkein ihanimman tyttöystäväkandidaatin treffikutsun, Kekkonen raivostuu. Tyttöjen vikittely ei ole Pikkuveljelle sopivaa hommaa.

Väinökin on siis keksinyt viestittelyn ihanuuden. Valitettavasti se joutuu tyytymään assistentin virkaan Kekkosen hoitaessa pääcasanovan tointa. Luikku saa nuuhkia viestit, kun Kekkonen on jo tarkistanut ne. Kuitenkin oikein ihanan viestin tullessa vastaan Rääpäle suihkauttaa pikaisesti vastauksen, potkii vähän maata takajaloilla ja päästää pusikon suojissa pikkuisen äijämurinan.

Kotona Väinö joutuu lemmenkipeän Kekkosen lähentelyn uhriksi. Kekkis lippoo Pikkuveljen pakoputken seutua, eikä auta, vaikka Väinö kuinka näyttäisi murjotusilmettä. Ainoa keino välttää epämieluisa huomio on istua takaluukku tiukasti vasten mattoa. Muutaman kerran olen puuttunut tilanteeseen, jossa Rääpäle istuu matolla kovasti irvistellen, ja Kekkonen sen kuin jatkaa lipostelutoimia. En ole ollut vielä valmis näkemään, kuinka hirvittäväksi kiusatun Pikkuveljen raivo voi yltyä…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s