Herra Höyry eli biologinen aktiivisuusmittari + emännän opinnot = kinkkinen yhtälö

Varmaan liki jokainen koiranomistaja tietää sen hetken, kun kaikki maailman väsymys tai vaihtoehtoisesti kiire kiteytyy omistajaan ja samaan aikaan jaloissa pyörii intoa piukkuva piski, joka ei pysty olemaan sekuntiakaan paikallaan ja haluaa ULOSHETIKAIKKEAKIVAAJEE!! Juu, minä ainakin tiedän.

Kekkonen on kotosalla varsin lunki tyyppi. Se pötköttää keisarillisella istuimellaan ja katselee tyynesti alamaisiaan kunnes emäntä tai isäntä aktivoituu ja puuhailu alkaa. Luikkunen sen sijaan… Se oikein tihkuu pikkupoikaenergiaa. Lenkit ja muut aktiviteetit eivät tainnuta Väinöä pitkille päikkäreille tai muihin rauhallisiin toimintoihin. Ehei, Väne ottaa vain raivokkaat, tiukat puolen tunnin päikyt masu kattoa kohti kohoillen, ja sitten pikkumies on taas täydessä iskussa, valmiina seikkailuihin!

Emännän rankka opiskelusyksy on vähän hankalasti yhteensovitettavissa kahdeksan kilon energiapommin kanssa. Kun emäntä tekee kotona kouluhommia, Väinö rapsuttaa housunlahjetta: ”Ota äiskä syliin? Mennäänkö ulos? Voisin jotain namusia maistaa? Riehutaan! Lopeta ne hommat. Riehutaan! Hulistaan! Tuu tänne, nappaa minut kiinni! Kutita! Rapsuta! Avaa ovi, saattaa kohta tulla pissahätä!”

Puuuuuuuuhhhh.

Kyllä siinä saa emäntä venyä päivän mittaan moneksi, että tuo biologinen pikku aktiivisuusmittari vihdoin kilahtaa tappiin ja taintuu yöunille. Mutta kun herra Höyry vihdoin nukahtaa, soihdut sammuu ja kaikki väki nukkuu, alkaa opiskelijoiden yö – ja kirjat avautuvat…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s