Kekkonen + rankan liikunnan kielto = Salli mun nauraa

Tulinpa vain kertomaan, että australianterrieriyksilö Kekkonen + kymmenen päivän kipulääkekuuri ja rankan liikunnan kielto = mission totally impossible.

Lenkillä on käytävä samaan tahtiin kuin ennenkin ja pikkuviuhake-Väinö tarvitsee ihan normaalin määrän liikuntaa Urhon sairaslomasta huolimatta. Koska vuorokaudessa on edelleen sama määrä tunteja kuin aiemminkin, koirat on lenkitettävä yhtä aikaa. Olen yrittänyt ratkaista asian niin, että olen vienyt herrat suhteellisen tasaisiin maastoihin hihnattomille lenkeille ja ottanut taskut pullolleen namia ajatuksena pitää Kekkonen kävelyvauhdissa namien avulla. Hah hah haa, miten typerä idea – salli mun nauraa. Kun hihnan lukko irtoaa Kekkosen valjaista, äijä katoaa horisonttiin. Kun ukkeli palaa lumi pöllyten takaisin, se ottaa erinäisiä painimatseja innokkaan nyrkkeily-Väinön kanssa, minkä jälkeen se tekee vähän parkour-hyppyjä lumipenkkoihin tai isoille kiville tai mihin tahansa, minkä jälkeen se suorittaa muutamia spurtteja useampaan ilmansuuntaan ja esittelee pikajuoksuominaisuuksiaan. Kun tämä alkulämmittely on hoidettu alta pois, se voi palata läähättäen ja kieli maassa roikkuen vierelleni kävelemään ja nauttimaan liikkuvasta noutopöydästä – ellei sitten pikku-Väne käy lällättämässä: ”Olet iso ja paksu ja hidas etkä saa minua kiinni!” Seurauksena on tietysti keuhkojen täydeltä karjuva Kekkonen, Kekkosta sieltä täältä karvoista kiskova pika-Väinö ja täysimittainen taistelu. Että se siitä kevyestä liikunnasta.

Mainokset

One thought on “Kekkonen + rankan liikunnan kielto = Salli mun nauraa

  1. Ja ajattelepa, jos tällaisissa tilanteissa mukana olisi vielä se pentu, jota pitää kouluttaa. 😉 Ihanat touhuajat sinulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s