Suur-hurmuttaja Punainen barbaari: ”Naiset lakoavat käsivarsilleni”

Urho on koira, jolta ei itseluottamusta puutu. Omasta mielestään se on kaikkien aikojen Koira ja kaikkien aikojen Mies, eikä tämä seikka jää taatusti kenellekään epäselväksi. Viime aikoina sen ego on saanut melkoisesti lisäboostia ja Suur-Äijä on päässyt myös testaamaan vikittelytaitojaan uusiin naisiin. Charmi on tallella.

virallinen-3-vuotisjuhlakuva-1

My name is Kekkonen. Urho Kekkonen.

Meillä kävi eilen koirahieroja. Molemmat koirat muokattiin. Väinö oli luihakkaassa kunnossa, eikä jumeja ollut. Kekkosessa olikin sitten hierojalla vähän enemmän puuhaa. Vaikka itse hieronta oli Urhon mielestä isoksi osaksi mukavaa, välillä vähän kivuliasta, parasta sen mielestä oli kuitenkin se, että hieroja oli ihana, ihana – ihana nainen! Urho otti välittömästi käyttöön koko naistenvikittelyrepertuaarinsa. Hierojalle satoi miehistä huomiota monipuolisten hellittelyjen muodossa. Kekkosen oli vaikeaa malttaa olla hierottavana, kun pötköttelyajan olisi voinut käyttää aktiiviseen hurmaamiseen. Aina kun hieroja kehui Urhoa (”Hienosti! Hyvä!”), Urhon silmistä pulpahteli ilmaan sydämiä ja se yritti nousta hellimään uutta sydänkäpystään.

Mahtisulttaanin itseluottamus oli revetä liitoksistaan siinä vaiheessa, kun hieroja äkkäsi Kekkosen isot lihakset. Kookkaat ja hyväkuntoiset muskelit saivat kehuja moneen otteeseen. Meidän on siis alettava hyväksyä, että talouteemme kuuluu kehonrakentajakoira, Punainen barbaari.

Jotta Kekkosen päivästä muotoutui varmasti täydellinen, se pääsi vielä illalla varmistamaan vikittelykeinojensa toimivuuden toiseen uuteen naisvieraaseen. Urho oli ihan lääpällään, naisvieras oli kertakaikkiaan täydellisen viehättävä, eikä tainnut herran uusi mielitiettykään jäädä kylmäksi Kekkosen hurmuttaessa täysillä iso vaihde silmässä. Pyörryksiin viekoittelemisessa piti toki pitää välillä vähän taukoa ja Kekkonen kävikin nauttimassa hiukan haukkapalaa järsimällä sonnin sutia – ja sitten se palasi takaisin hellittelypuuhiin kita likipitäen kuolemalle löyhkäten. Ei pidä antaa pikkuseikkojen hidastaa tärkeitä asioita.

Kun Kekkonen tänä aamuna heräsi ja venytteli mahtimuskeleitaan, sen päässä alkoi soida yksi kappale. Sanat menivät jotenkin näin: Kun luotiin koira tää pinnalle maan, niin seisoi enkeli mallina kai… Mua katselee niin pitkään muutkin naiset, sen kyllä huomaan… Dubidubidubiduu… Siinä rintalihakset vain pompahtelivat, kun Kekkonen töpötteli päivän askareisiin.

dsc_0011

Playboy

Tästä voi  https://www.youtube.com/watch?v=4YwwAdWCWwA

Mainokset

4 thoughts on “Suur-hurmuttaja Punainen barbaari: ”Naiset lakoavat käsivarsilleni”

  1. En kestä! Kirjoitat hauskasti ja Kekkonen tosiaan näyttää ihan hurmuripojalta. Kekkonen on myös melkoisen mahtava nimi. Taidan jättää teidän blogin seurattaviin blogeihin, niin voin jatkossakin lueskella Kekkosen elämästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s