Liukas Luikku Vänkky-baanalla, eli kuinka Kekkonen joutui jälleen kerran antamaan velimiehelle kurinpalautusta

Käytiin eilen taas ulkoilemassa ja kamerakin sattui lähtemään mukaan. Ilmeisesti latukonekuski oli yllättävästi mutta ilahduttavasti oikaissut metsän läpi tieltä toiselle täsmälleen sen polun päältä, jota pitkin ollaan käyty viime aikoina muutaman kerran tarpomassa. Varsinaista latu-uraa kone ei ollut tehnyt, joten katsoin oikeudeksemme jatkaa käppäilyä kyseisellä reitillä.

Pikkumiehille baana oli siis auki ja riehumiselle vain taivas rajana. Jälleen kerran tuli todettua, että Väinöllä on uskomattoman nopeat jalat. Saman huomasi myös Urho…

uv4

– Minne Urho jäi? Huhkiiko se vielä ylös rinnettä? Onpa hyvä turbo tässä meikäläisen rakettirepussa…

 

uv3

Kekkosen höyrykone lämpenee hitaasti mutta varmasti. Urho ei käsitä, miksi Väinö pääsee ulkona niin paljon lujempaa. Aika usein Kekkonen joutuu ensin huutamaan, kun Väinö vain kaahailee Kekkos-paran tunteista piittaamatta, irvistelee Kekkoselle ja sopivan hetken tullen nappaa tukon karvoja kaverin kauluksesta… Kun huuto ei tepsi, Urhon täytyy lopulta antaa mokomalle viikarille isoveljen käpälästä.

uv2

– Olepas paikallasi, mokoma kakara, kun annan sinulle köniin!

uv1

Väinö ei ole ihan vakuuttunut kurinpitotoimien tarpeellisuudesta. 

v1

– Tämä on vetoomus kaikille eläinsuojelujärjestöille ja eläinten ystäville, erityisesti ihanien ja kilttien pienten koirien ystäville: Auttakaa. Elän Kekkos-diktatuurissa. Minua sorretaan tosi kovasti. Saan köniin joka päivä, vaikka en olisi tehnyt mitään! Tai ainakaan juuri mitään. Kekkonen hirmustuu milloin mistäkin pikkuasiasta! En saa edes kaahailla kaistapäänä. Ihmiset ovat myös mukana sortotoimissa. En saa tarpeeksi herkkuja, se on kauheaa. Minulta yritetään pestä hampaita ja turkkini kammataan vähän väliä. Joskus minut viedään kesken päikkärien ulkoilemaan, ja mikä pahinta, minulle laitetaan monesti päälle villapusero!! En myöskään saa istua päivällä tarpeeksi ihmisten sylissä vaan minut laitetaan julmasti lattialle. Kärsin niin paljon. Auttakaa. Apua. 

 

2 thoughts on “Liukas Luikku Vänkky-baanalla, eli kuinka Kekkonen joutui jälleen kerran antamaan velimiehelle kurinpalautusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s