APUA! SOS! MAYDAY!

Nyt on ystävät kalliit paha paikka. ERITTÄIN PAHA. E-R-I-T-T-Ä-I-N.

Emäntään on nimittäin iskenyt se kunnon wanhan ajan koirakuume. Kuumemittari näyttää liki neljääkymmentä astetta, emännän sydän väpättää ja elintoiminnot heikkenevät. Ainoa vastalääke näihin kauheisiin oireisiin on pikkuinen, tomerasti touhuava ja väpättävän sydämen välittömästi murskaava aussinpoikanen.

Katsokaa nyt ihmiset näitäkin kuvia.

dsc_0034

dsc_0027_2

dsc_0030_2

dsc_0024

dsc_0027_1

dsc_0024_1

dsc_0037_5

dsc_0006_2

urho-9-viikkoa

uke4

Huoh. Olen ajatellut, että kaksi koiraa on meille sopiva määrä, mutta menisihän tässä arkitouhujen jatkeena vielä kolmaskin. Ehkä pikkuinen ja touhukas tyttöaussi, Sylvi tai Tyyne? Olisi taas pikkutassujen töminää ja kummallisia rapinoita milloin missäkin nurkassa. Pennun tuhinaa ja illalla tyytyväinen, pullea pikku massu kohoilemassa kuorsauksen tahtiin…

Nyt joku voisi ystävällisesti muistuttaa minua niistä miljoonista syistä, miksi meille ei todellakaan voi tulla kolmatta koiraa. Itselle ei tule mieleen yhtään.

Mainokset

3 thoughts on “APUA! SOS! MAYDAY!

 1. Koiranpennut pissivät lattioille, tuhoavat ihmisomaisuutta ja niihin menee rahaa (hankintahinta + alun rokotukset + mahdolliset tuhotut tavarat). Ne eivät osaa totella alkuunkaan ja kaikki koulutustyö odottaa edessä isona, isona möykkynä. Sitä paitsi kolmella koiralla on kolme turkkia hoidettavana ja kuusikymmentä kynttä leikattavana. Ruokakuluihin menee taas lisää rahaa, koska kolme koiraa syö enemmän kuin kaksi koiraa. Sitä paitsi uudelle pennulle on kuitenkin saatava ostaa kaikkea uutta: leluja, remmejä, you name it, eikä sovi unohtaa sitä faktaa, että ihmisellä on vain kaksi kättä ja kaksi silmää: aina olisi joku kolmikosta ilman.
  Vaan ovat ne pennut silti niin ihania! Valitettavasti pentukuumeeseen ei taida auttaa järkipuhe – ei, vaikka sen kuinka hyvin perustelisin. Sitä paitsi itsekin kirjoitin edellä mainitut asiat sydän rinnassa pamppaillen innostuksesta, koska meille on pentu tulossa muutaman viikon sisään. Okei. Se on ainoa koiramme, mutta silti.
  Aivan valtavan ihania kuvia! Kyllä pennut ovat rodusta riippumatta aina niin kamalan suloisia.

  • Ai ihanaa, kiitos järkipuheesta! Nyt kun mainitsit, niin saatoin muistaa, että olen siivonnut koiranpissaa lattioilta elämäni aikana muutamia kymmeniä tunteja, enkä muistaakseni ainakaan pentuaikojen loppupuolella ole enää pahemmin nauttinut siitä. Toisaalta… Pentuaika on niin lyhyt ja pennut vain on niin ihania, kuten sanoit. Että ehkä sittenkin voisin vielä vähän siivota pissaa lattialta. 😛

   Koiranpennun odottaminen ja pennun kotiintulo on kyllä ihan huippujännittävää. Nauttikaa täysillä!

   • Ehdottomasti nautitaan! Ja yritetään muistaa nauttia myös jokaista pissalammikkoa siivotessa. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s